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近鉄四日市駅から徒歩2分!「馳走 時花(はやり)」

監修:馳走 時花(はやり)

“いつでも咲いている花のようにありたい”という思いと“流行(はやり)”をかけたという店名の「時花(はやり)」。和食がベースながら、食材の旨みをそのままに四季折々の和洋折衷料理でもてなしてくれるお店です。
The store staffs” wish “to be like flowers blooming every time” and “trending” – both can be said “hayari” in Japanese, the word with those 2 meaning becomes restaurant name. Japanese cuisines as basis, Hayari offers various blending Japanese and Western style dish with natural and seasonal delicacies.
 
オススメ料理は?と伺うと、「お造り五種盛り」という回答が。伊勢まぐろや金目鯛など、おそらく普段ご家庭では気軽に食べられない魚や、季節のお魚を食べていただきたいそう。
Specials are “sashimi plate with 5 types of fish”. Enjoy seasonal seafoods such as Ise maguro(tuna) or alfonsino at Hayari.
 
また、「くずしたらマーボー」もオススメだそうです。こちらはあらびきの豚肉からマーボーソースをつくり、それを混ぜ合わせずに上から豆乳をはって寄せ豆腐にしたものだそう。
Chef’s second recommendation is “Kuzushitara Mapo”(Mapo, when you crush). Mapo tofu with rough minced pork sauce and soy milk. This is an original mapo tofu with unique method; mapo sauce and soy milk, the tofu-to-be don’t be mixed, just set – customer mix and crush the dish to complete mapo tofu!
 
こだわりが見える料理はまだまだあります。「ごま豆腐のあられ揚げ」の野菜は、代表の兵庫県の御実家で穫れたものを使用しているとか。
More selected dishes you can find – Vegetables served with “Arare fry of sesame tofu” are all from Chief’s family home at Hyogo prefecture.
他にも、お造り五種盛りや大海老フライや牛ロースステーキなどがついて7,000円で飲み放題付のコースのお得なプランなど、メニューも充実。30名(平日は25名)以上の宴会にも対応してくれるそうなので、様々なシーンに利用できそうですね。
Plus, special plan at 7000 yen is “sashimi plate with 5 types of fish”, “large fried shrimp”, “beef steak” and so on with all-you can drink. Accepts a reservation of banquet over 30 people(25 people on weekday) for various purpose.

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監修店情報

馳走 時花(はやり)

馳走 時花(はやり)

食材の旨味をそのままに、匠の技が織り成す和洋折衷料理

〒510-0086 三重県四日市市諏訪栄町6-20

  • 営業時間

    [昼]11:00~15:00 [夜]17:30~23:00

  • TEL

    059-353-8821

  • 店休日

    不定休

  • 総席数

    90席

  • 貸切可能人数

    30名(平日25名)以上

  • 駐車場

    無し

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